Programma Nederland Maakt is compleet!

Nog enkele weken voordat het event Nederland Maakt plaats gaat vinden en het programma is rond! Wij hebben twee nieuwe onderwerpen aan deze bijzondere dag mogen toevoegen.

David Kemps en William Smit spreken over de ontwikkelingen in de keten tussen fabrikant en toeleverancier. Minder zichtbaar, maar achter elke succesvolle fabrikant staat een keten van succesvolle toeleveranciers. Tien jaar na de publicatie van het NEVAT-rapport ‘Raising the Bars’ presenteren de auteurs David Kemps van ABN AMRO en William Smit van DBSC, een update van dit rapport over de Nederlandse industrie. Welke voorspellingen zijn uitgekomen, waar zitten de grootste veranderingen en hoe ziet de toeleverketen van de toekomst eruit?

Alexander Broos, directeur onderzoek en technologie bij VDW, de Duitse vereniging voor werktuigmachines is een specialist op het gebied van Artificial Intelligence. Samen met partners over de hele wereld heeft VDW het Umati initiatief opgezet, voor het creëren van een standaard voor de communicatie van werktuigmachines.

Rondom het thema Mens | Data | Techniek brengt Nederland Maakt concrete handvatten, verhalen en adviezen door de beste ondernemers en experts. Benieuwd wat deze dag je verder gaat brengen? Bekijk hier de laatste informatie. 

Zichtbaar worden tijdens Nederland Maakt?
Dat kan! Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar op het Innovatieplein waarbij je unieke innovaties of aansprekende producten aan het publiek kunt tonen. Het event sponsoren kan ook, laat bijvoorbeeld je logo op verschillende manieren terug komen of beleef het event in stijl door te kiezen voor een compleet VIP arrangement. Bekijk hier de verschillende sponsormogelijkheden of neem direct contact op met Ilse Bloot.

Zien wij je op 2 oktober in de Basiliek te Veenendaal tijdens Nederland Maakt, hét keten-event voor ondernemers in de maakindustrie? Koop je tickets online.

Als de video niet goed zichtbaar is, klik dan hier.

Nederland Maakt wordt georganiseerd door de verenigingen NEVATFMEFEDET, FPT-VIMAG en VNMI

 

Algemeen nieuws