Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws
Lidbedrijf

Nieuw Fedet lid: Stago

5/2/2024
We zijn blij om Stago als nieuw Fedet lid te mogen verwelkomen!

Het Nederlandse Stago, van oudsher een sterk en welbekend merk in kabeldraagsystemen, is sinds 1 juli 2021 onderdeel van Wibe Group, een wereldspeler en specialist in kabelmanagement oplossingen.

Stago kenmerkt zich door het leveren van hoogwaardige kwaliteit kabeldraagsystemen en het onderhouden van een goede persoonlijke relatie met haar klanten. Stago biedt een breed assortiment kabelgoten, wandgoten, ladderbanen en draadgoten.

Het moderne expertise-, productie- en distributicentrum in Hoorn beschikt over een nieuw state-of-the-art machinepark inclusief eigen poedercoatlijn, die kabeldraagsystemen in iedere RAL-kleur mogelijk maakt. Wibe Group biedt als internationale specialist op het gebied van kabelmanagement, een compleet en breed portfolio aan producten en diensten via vier prominente product labels Wibe, Stago, Defem en Mita. Deze materialen zijn geschikt voor diverse algemene en specifieke applicaties en segmenten, van utiliteitsbouw tot aan datacenters en offshore-windmolens.

Meer weten over Stago?

Ga naar de website: www.stago.nl

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief