Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht

Technische Groothandelsfederatie

Als spil in een dynamische sector, monitort TGF niet alleen de economische en technologische brancheontwikkelingen, maar speelt ook een actieve rol in het stimuleren van innovatie en duurzaamheid. Door deze kennis en inzichten te delen met de TGF leden, faciliteren we hen om zich aan te passen aan veranderende markttrends en om op een zo optimaal mogelijke wijze te opereren. Bovendien zet TGF zich in voor samenwerking en kennisdeling, waardoor we een netwerk van groothandelaren creëren dat klaar is voor de uitdagingen en kansen van de toekomst.

Programma’s & Projecten

TGF Leveringsvoorwaarden

De TGF leveringsvoorwaarden zijn ontworpen om zowel onze leden als hun klanten te beschermen. Periodieke herzieningen zorgen ervoor dat ze relevant en up-to-date blijven.

Arbeidsmarktcommunicatie

De Technische Groothandelsfederatie (TGF) erkent het belang van het aantrekken, ontwikkelen en behouden van talent binnen de sector. In een snel veranderende wereld is het essentieel om de juiste professionals aan te trekken die de branche naar een hoger niveau kunnen tillen.

Circulariteit

Met de groeiende nadruk op duurzaamheid en milieubewustzijn zet TGF zich in voor het bevorderen van circulaire activiteiten binnen de branche.

Branche Data

In het digitale tijdperk is marktdata de sleutel tot inzicht en vooruitgang. TGF begrijpt het belang van accurate en tijdige branchegegevens voor het nemen van geïnformeerde beslissingen.

Bestuur

Het Fedet TGF bestuur bestaat uit de volgende bestuursleden:

Edgar Aker - Solar Nederland, Sectievoorzitter
Dennis Heijink- Technisch Handelsbureau Rensa
Job Bogaard - Technische Unie
Koert Huisman - Plieger
Marcel Oostendorp - Rheinzink Nederland / Wentzel
Michiel Rohrman - Solar Nederland
Taco van Vroonhoven - Technische Unie
Als lid van TGF hebben we een voorsprong in de markt dankzij de waardevolle inzichten en netwerkmogelijkheden die de federatie biedt.

Leden van

Technische Groothandelsfederatie

powered by

De drijvende kracht binnen de sectie zijn uiteraard de leden die in Nederland actief zijn. De TGF staat centraal in de vertegenwoordiging en belangenbehartiging van het merendeel van de groothandelaren in sanitair, (centrale) verwarming en klimaattechniek in Nederland.

Deze ledenkring dekt een groot deel van de markt en kan aan de hand van de toekomstige ontwikkeling van vraag/aanbod uit de markt worden uitgebreid met nieuwe lid bedrijven en/of zelfstandige brancheverenigingen.

ook lid worden?

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief