Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.

Gedragscode

Fedet vindt het belangrijk dat haar activiteiten steeds in overeenstemming zijn met het mededingingsrecht en is van mening dat zaken in vrije concurrentie moeten geschieden, d.w.z. op basis van kwaliteit en prijs. De wetgeving -die vrije concurrentie bevordert- heeft de volledige steun van Fedet. Dit wordt bekrachtigd door vaststelling van de Fedet-gedragscode, die bindend is voor al haar deelnemers. Met deze code beoogt de Fedet bij alle partijen en instanties, die met Fedet te maken hebben, vertrouwen te creëren in de integriteit van Fedet. De gedragscode heeft als bijkomend voordeel dat voor de deelnemende bedrijven en organisaties duidelijke regels bestaan. Regels die het risico van onjuist gedrag en als gevolg daarvan boetes voor de deelnemende bedrijven en organisaties te beperken. Overtreding van deze gedragscode zal leiden tot de oplegging van sancties door Fedet.Klik op een van de onderstaande links om het betreffende document te downloaden.

Klik op een van de onderstaande links om het betreffende document te downloaden.

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief