Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.

Lidmaatschap

Fedet (Federatie Elektrotechniek) heeft als leden bedrijven en zelfstandige brancheverenigingen die in Nederland actief zijn in de elektro-technische en werkbouwkundige sector. Deze ledenkring dekt een groot deel van de markt en kan aan de hand van de toekomstige ontwikkeling van vraag/aanbod uit de markt worden uitgebreid met nieuwe lid bedrijven en/of zelfstandige brancheverenigingen.

Voor onze leden organiseren wij minimaal 1 keer per jaar een Algemene Ledenvergadering, waar de belangrijkste onderwerpen voor onze verenigingen de revue passeren. Daarnaast worden er het hele jaar door andere interessante bijeenkomsten georganiseerd zoals inspiratiebijeenkomsten en ronde tafel gesprekken. Al deze bijeenkomsten vind je terug op de agenda van deze website.

Korting voor Fedet leden op Kennisbank Installatie Journaal

Ben jij op zoek naar informatie over de NEN 1010, NEN 3140, Power Quality, Verdeelsystemen, ATEX, Machineveiligheid en Duurzame Energie? De Kennisbank van Installatie Journaal geeft antwoord op al jouw vragen en haal jij de experts in huis!

Meld je nu aan voor een proefabonnement Single User account voor Fedet leden. Je hebt hiermee toegang tot de gehele kennisbank, de rekenmodules en de experts! De eerste maand is een gratis proefperiode. Na de proefmaand krijg je het aanbod om een jaarabonnement aan te gaan. Fedet-leden betalen het eerste jaar slechts € 150,-! De daaropvolgende jaren betaal je een gereduceerd tarief.

Meld je nu aan bij de Kennisbank en vul jouw gegevens in. Vergeet daarbij niet aan te geven dat je Fedet-lid bent om gebruik te kunnen maken van de proefperiode en de Fedet ledenkorting!

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief