Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht

Elektrotechniek.tv

Fedet is het videoplatform Elektrotechniek TV gestart. Het platform biedt alleen video’s uit de sector en voor de sector, zonder ongewenste en niet-relevante reclames.
Een initiatief van

Elektrotechniek TV is te bezoeken via de website www.elektrotechniek.tv én te volgen op de social media-websites Instagram, Facebook en LinkedIn.

Elektrotechniek TV is je bron voor wekelijkse informatie, inspiratie en entertainment over de belangrijkste thema’s uit de wereld van techniek. Je kunt altijd en overal naar de video’s op het platform kijken, want Elektrotechniek TV is beschikbaar op elke smartphone, tablet of computer én op social media. Dus volg ons en houd ons goed in de gaten!

Benieuwd naar de voordelen van een partnerschap met Elektrotechniek TV? Neem contact met ons op!

Deel jouw videocontent

Om als bedrijf deel te nemen aan Elektrotechniek TV en gebruik te maken van verschillende vormen van aanvullende online zichtbaarheid, zijn diverse pakketten beschikbaar, afgestemd op verschillende behoeftes. Ben jij enthousiast geworden en wil jij met jouw bedrijf video-content delen op Elektrotechniek TV? Laat het ons weten via het aanmeldformulier. Dan nemen wij snel contact met je op over het aanleveren van jouw video-content.

Onbekend maakt onbemind, dus aan alle Marketeers: bekijk deze uitleg. Je zal blij verrast zijn met de mogelijkheden!


Het unieke van Elektrotechniek TV zit in de marketingmogelijkheden binnen de filmpjes. In het kader van ‘Practice what you preach” heeft Tradecast voor onze Fedet leden zélf een uitleg video gemaakt om te laten zien welke -unieke- in-video interactiviteit de ETV-player je kunt benutten. Er ontstaan zo prachtige 'call to action' kansen om vanuit de video bv door te kunnen linken naar product pagina’s, handleidingen, helpdesk, contactpersonen, distributiepartners, etc.

Bekijk hier de uitlegvideo op ETV.

Deelnemende leden van dit initiatief

Dit zijn de deelnemende Fedet leden van dit initiatief.

ook lid worden?
No items found.

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief