Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Elektrotechniek.tv
Onderwijs en Arbeidsmarkt
Energietransitie
Nieuws

Update Elektrotechniek.TV

24/3/2024
Elektrotechniek.tv bewijst haar relevantie met ruim 200.000 views!

In februari hebben bijna 9000 verschillende mensen het platform Elektrotechniek.tv bezocht. Daarnaast bereiken we met de geadverteerde video’s op Instagram, Facebook, LinkedIn en Google ook nog eens bijna 200.000 (!) mensen.

Wist je dat we de video’s van de bedrijven die lid zijn van Elektrotechniek.tv extra in the picture brengen via advertenties en de socials? Dit zorgt ervoor dat hun video’s door meer dan alleen hun eigen klanten en volgers gezien worden!

Word nu lid van elektrotechniek.tv en breng je video’s bij een grotere en nieuwe groep kijkers onder de aandacht.

Leuk weetje voor marketeers:  In de video’s die je op Elektrotechniek.tv plaatst kun je in beeld een link plaatsen naar je eigen site of naar de bestelomgeving van de groothandel. De klanten kunnen dus rechtstreeks vanuit de film bestellen. Handig!

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief