Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Onderwijs en Arbeidsmarkt
Energietransitie
Nieuws

Business Meet-up Vrouwen4Tech naar Hannover Messe

25/3/2024
Een ééndaags beursbezoek op 25 april naar de Hannover Messe is een uitstekend moment om te verbinden, te netwerken en inspiratie op te doen.

Verbinden topvrouwen FME-leden en FME-branches

Nederland heeft veel meer vrouwen nodig in de techniek, als we de personeelstekorten voor onze achterban willen oplossen. De vele vrouwen die al als bestuurder actief zijn in de achterban van FME zijn ervaringsdeskundigen en boegbeelden voor vrouwen die een loopbaan in de technologische industrie overwegen. Daarom wil het FME Bestuur topvrouwen van leden en branches bij elkaar brengen om elkaar beter te leren kennen, kennis en ervaring uit te wisselen en inspiratie op te doen binnen de technologische industrie.


Een ééndaags beursbezoek op 25 april naar de Hannover Messe is een uitstekend moment om te verbinden, te netwerken en inspiratie op te doen.


Wil je graag in contact komen met andere vrouwelijke ondernemers en bestuurders in de Nederlandse technologische industrie?
Bekijk hier het volledige programma en meld je dan voor vrijdag 12 april aan!

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief