Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws
Lidbedrijf

Cao Update Technische Groothandel

23/4/2024
De tekst van de nieuwe cao Technische Groothandel is opgesteld en digitaal beschikbaar. Ook is er een overzicht van de wijzigingen tov de vorige cao

De tekst van de nieuwe cao Technische Groothandel is opgesteld en digitaal beschikbaar. Ook is er een overzicht van de wijzigingen ten opzichte van de vorige cao.

Loonstijging 4% per 1 juni 2024

Vanwege de loonstijging van 4% per 1 juni 2024 geldt er vanaf die datum ook een nieuwe cao-loonschaal.

De cao-loonstijging geldt voor álle salarissen, ook de salarissen die hoger liggen dan de cao-schalen met uitzondering van de statutair directeur. De nieuwe schaal is sinds 1 januari 2024 gebaseerd op het uurloon, omdat het Wettelijk minimumloon (WML) per 1 januari 2024 op het uurloon wordt gebaseerd.

Aangezien het WML per 1 juli 2024 wordt verhoogd, geldt de 1 juni-schaal alleen voor de maand juni 2024 en geldt per 1 juli 2024 een nieuwe cao-schaal. Deze communiceren we zo spoedig mogelijk. Download de tabel

Bron: FME

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief