Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws
ETG
TGF

Update cao Technische Groothandel

25/3/2024
Cao Technische Groothandel 2023-2025 definitief rond

Update 20 maart
De nieuwe Cao voor de Technische Groothandel is definitief rond. Dat is de uitkomst van de stemmingen bij de cao-partijen in de Technische Groothandel.

Zowel de leden van werkgeversorganisatie WTG als de achterban van de vakbonden CNV Vakmensen, RMU en De Unie hebben met een ruime meerderheid ingestemd met de nieuwe cao.

Cao-partijen zullen nu de definitieve cao-tekst opstellen en deze wordt zo spoedig mogelijk in digitale vorm gepubliceerd.

Update 26 februari
WTG en de vakbonden CNV Vakmensen, De Unie en RMU hebben op 22 februari een onderhandelingsresultaat bereikt over de nieuwe cao Technische Groothandel.

De looptijd van de cao is 1 oktober 2023 tot en met 30 september 2025. Je kunt het onderhandelingsresultaat hier downloaden.

Het is nu aan de achterbannen van cao-partijen om over het onderhandelingsresultaat te stemmen. In de loop van maart 2024 is dan duidelijk of er definitief sprake zal zijn van een nieuwe cao. Fedet houdt je op de hoogte van de ontwikkelingen via de website, nieuwsbrief en social media kanalen.

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief