Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws
Lidbedrijf

Nieuw Fedet lid: C&S Benelux

5/2/2024
We verwelkomen C&S Benelux BV als nieuw Fedet lid!

C&S Benelux denkt graag buiten de lijntjes, richt zich op niches en lost het liefst vraagstukken op, die de kennis en ervaring uitdagen. Met drie ervaren specialisten op het gebied van elektrotechniek, is in 2014 C&S opgericht. In de afgelopen jaren zijn de activiteiten sterk uitgebreid en groeit het team van specialisten gestaag door.

De klanten bestaan uit netbeheerders, de elektrotechnische groothandel, paneelbouw/OEM en installatiebedrijven. Deze doelgroepen kunnen bij C&S Benelux terecht voor elektrotechnische componenten van kwaliteitsmerken. Daarnaast ontwikkelt het bedrijf systeemoplossingen, specials en innovaties.

Meer weten over C&S Benelux?

Ga naar de website: www.cs-benelux.nl

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief