Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws
Energietransitie
NLA
Lobby

Succesvolle prijsuitreiking #hierbrandtnoglicht campagne

22/4/2024
Binnen de campagne ‘Met LED kan het’, is tijdens de wintermaanden de sub-campagne ‘Hier brandt nog licht’ geactiveerd.

Binnen de campagne ‘Met LED kan het’, is tijdens de wintermaanden de sub-campagne ‘Hier brandt nog licht’ geactiveerd.

Aandacht voor verduurzaming

Met deze campagne werd aandacht gevraagd voor licht dat onnodig brandt in de gebouwde omgeving en/ of openbare ruimte(n). Voorbijgangers werden opgeroepen hier een foto van te maken en deze te delen op Instagram met #hierbrandtnoglicht. Met ruim 1000 volgers op Instagram en bijna 500 inzendingen is ook dit een succes.

Winnaars fotowedstrijd

Met alle ingezonden foto’s werd een expositie georganiseerd bij Dudok in Den Haag. Met deze expositie creëren we bewustwording rondom dit fenomeen en willen we het verduurzamen van verlichting in gebouwen, kantoren, scholen als ook openbare verlichting aanjagen.  

Op donderdag 18 april werden de weekwinnaars uitgenodigd voor de officiële prijsuitreiking bij Dudok in Den Haag. Tijdens een feestelijke borrel zorgde Ralph Thomassen namens het NLA bestuur voor de officiële prijsuitreiking. Alle inzendingen zijn terug te zien via #hierbrandtnoglicht op social media, óók die van Dennis Hofman, Jaimie S. en Wouter Appels. Zij zijn onze 3 winnaars van deze fotowedstrijd.

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief