Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
NLA
Nieuws
Energietransitie
Circulariteit

Update Met LED kan het

25/3/2024
In gesprek met lichtprofessional én voorzitter van OVLNL Arthur Klink

Het is goed gelukt om LED verlichting in de schijnwerpers te zetten met de campagne: Met LED kan het. Juist door de sub-campagne Hier brandt nog licht is er extra aandacht voor het feit dat er in de nacht nog onnodig vaak verlichting brandt in gebouwen en de openbare ruimte. Om gemeenten en lokale overheden hierop te attenderen duikt de Met LED kan het campagne binnenkort dieper in dit onderwerp.

Ook OVLNL (Stichting Openbare Verlichting Nederland) houdt zich intensief bezig met het duurzaam verlichten van de openbare ruimte. Met LED kan het sprak met lichtprofessional én voorzitter van OVLNL: Arthur Klink. Lees hier het interview met Arthur Klink Het belang van LED voor gemeenteland.

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief