Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws
Energietransitie

Update Zo werkt de Groothandel: februari 2024

26/2/2024
In de afgelopen periode heeft Zo werkt de Groothandel een vliegende start gemaakt. Lees snel verder

Zo werkt de Groothandel kende eind vorig jaar een vliegende start en we hebben daarna niet stilgezeten. Het artikel over Ketenverantwoordelijkheid kon rekenen op veel steun en bijval en werd dik 8000 keer gezien op LinkedIn. Zo blijkt maar weer dat de sector eensgezind is en ze het belang zien van goede samenwerking. Ook de video van Marrichje over haar rol als consultant duurzame energie werd enthousiast ontvangen. Hou onze website en LinkedIn vooral in de gaten, want er komen nog veel meer mooie nieuwe artikelen en portretten aan.

Ook het volgersaantal op LinkedIn is de magische grens van 1000 volgers voorbij en daar komen wekelijks nieuwe volgers bij. Laten we hopen dat er ook zoveel mensen kunnen gaan genieten van de eerste ZWDG Monthly die in maart zal worden verstuurd. Als je nog niet bent ingeschreven, doe dat dan gauw via www.zowerktdegroothandel.nl/aanmelden-nieuwsbrief

Mocht je dit nu zien en denken: joh, ik heb laatst een hele mooie samenwerking gehad met de groothandel, of wellicht heb je een training of cursus gevolgd en wil je daar meer over vertellen, laat het ons dan weten. Wij brengen je in contact met de juiste persoon. Laat je gegevens achter

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief