Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.

Marktinformatie

De Fedet Marktmeter rapporteert elk kwartaal de ontwikkeling van de omzet in productgroepen binnen kabel en installatiemateriaal.

Fedet Marktmeter

De Marktmeter heeft zich, na ruim 10 jaar, ontwikkeld tot een waardevol marketinginstrument. Elk kwartaal krijgen de deelnemers inzicht in de omzetontwikkeling in de markt en de bijbehorende marktsegmenten waardoor zij dus snel kunnen reageren op de ontwikkelingen. Binnen 4 weken na afloop van een kwartaal ontvangen zij de resultaten van de Marktmeter.De informatie met betrekking tot de Fedet Marktmeter wordt verwerkt door een onafhankelijk adviesbureau dat de gegevens van alle deelnemers op anonieme en betrouwbare wijze verwerkt. De Fedet Marktmeter voldoet aan de regelgeving van de mededingingsautoriteiten en ook beursgenoteerde organisaties leveren hun cijfers met vertrouwen aan. Iedere maand wordt een rapportage per pdf opgeleverd met korte toelichting op alle getoonde grafieken.

Interesse in de Marktmeter?
Indien je interesse hebt om deel te nemen aan de Fedet Marktmeter kun je DBSC Consulting benaderen voor een nadere toelichting op de kosten en de werkwijze. DBSC is een onafhankelijk adviesbureau dat de gegevens van alle deelnemers op anonieme en betrouwbare wijze verwerkt. De Fedet Marktmeter voldoet aan de regelgeving van de mededingingsautoriteiten, en ook beursgenoteerde organisaties leveren hun cijfers met vertrouwen aan.

Contact informatie
DBSC, William Smit, telefoonnummer 06-53 16 61 78, e-mail: Fedet.Marktmeter@dbsc.nl
Fedet Secretariaat, telefoonnummer 088 400 84 16, e-mail: info@fedet.nl

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief