Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.

Marktinformatie

De Fedet Marktmeter rapporteert elk kwartaal de ontwikkeling van de omzet in productgroepen binnen gebouwgebonden en industrieel installatiemateriaal.

Fedet Marktmeter

De Marktmeter heeft zich, na ruim 10 jaar, ontwikkeld tot een waardevol marketinginstrument. Elk kwartaal krijgen de deelnemers inzicht in de omzetontwikkeling en de index voor dat kwartaal en de cumulatieve jaarcijfers voor relevante productgroepen.  Hierdoor verkrijgen zij snel inzicht in de marktontwikkelingen in dat kwartaal en de cumulatieve jaarcijfers. Binnen 3 weken na afloop van een kwartaal ontvangen zij de resultaten van de Marktmeter.

De informatie met betrekking tot de Fedet Marktmeter wordt verwerkt door DBSC Consulting, een onafhankelijk adviesbureau, dat de gegevens van alle deelnemers op anonieme en betrouwbare wijze verwerkt. De Fedet Marktmeter voldoet aan de regelgeving van de mededingingsautoriteiten. Ook beursgenoteerde organisaties leveren hun cijfers met vertrouwen aan.

Iedere maand wordt een rapportage in Excel en pdf naar de deelnemers toegestuurd. In de Excel-rapportage kunnen de deelnemers hun eigen omzetcijfers plaatsen om snel een inzicht in hun eigen positie te verkrijgen. De pdf-rapportage wordt doorgaans breder binnen de organisatie van de deelnemers verspreid.

Interesse in de Marktmeter?
Indien je interesse hebt om deel te nemen aan de Fedet Marktmeter kun je DBSC Consulting benaderen voor een nadere toelichting op de kosten en de werkwijze.

Contact informatie
DBSC Consulting, William Smit, telefoonnummer 06-53 16 61 78, e-mail: Fedet.Marktmeter@dbsc.nl of William.smit@dbsc.nl
Fedet Secretariaat, telefoonnummer 088 400 84 16, e-mail: info@fedet.nl

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief