Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws
Digitalisering en Data
Elektrotechniek.tv

Update Elektrotechniek TV: februari 2024

26/2/2024
Elektrotechniek.tv: Iedere maand veel meer kijkers!

Elke maand komen er meer video’s op ons platform, en elke maand komen er meer bezoekers! In januari hebben ruim 7000 unieke bezoekers content bekeken op Elektrotechniek.tv. De beste bekeken filmpjes zijn de eenvoudige korte how-to video’s. Wil je de hele rapportage van januari bekijken? Welke video’s goed scoren? Download hier de rapportage.

Mediapartner VSK+E beurs

Elektrotechniek TV was mediapartner van VSK+E. De nieuwe formule van VSK+E, met nu ook ruime aandacht voor elektrotechniek, was een succes. We hebben hiervan een leuke impressiefilm gemaakt!

Ook was er een mooie winactie georganiseerd met de spectaculaire Formule-E auto van ABB op onze stand.

Wil je op de hoogte blijven van alle nieuwe content op Elektrotechniek.tv? Meldt je dan aan via de website of app van Elektrotechniek.tv of volg ons op LinkedIn.

Download hier de Elektrotechniek TV Rapportage van januari 2024

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief