Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws
T&D
Kabel
Veiligheid en Handhaving
Energietransitie
Digitalisering en Data
Circulariteit

T&D Europe te gast in Nederland

28/3/2024
Op 26 maart bespraken Fedet, Dutch Power en T&D Europe de ontwikkelingen op ons elektriciteitssysteem en de impact van CSRD nav de European Green Deal

OP dinsdag 26 en woensdag 27 maart ontving de Fedet sectie T&D de Europese koepelorganisatie T&D Europe op bezoek.
Driemaal per jaar zoeken de fabrikanten en nationale associaties (zoals de Fedet) uit de transmissie en distributiesector elkaar op. Dit keer was de Fedet host.

De dinsdag stond in het teken van elkaar ontmoeten en spreken, de dag startte met de vergadering van de executive committee. Na de lunch vond het impact event plaats, wat Fedet jaarlijks organiseert met Dutch power (https://www.dutchpower.net/eventagenda/impact-event). Het event stond in het teken van de CSRD, een onderwerp wat de hele keten raakt. Het was een middag met veel interactie waarbij de volledige keten aanwezig was.

Na het event hebben de leden van de sectie T&D gezamenlijk met de Europese delegatie gedineerd het is tenslotte altijd goed om elkaar uitgebreid te spreken.

T&D Europe dankt Fedet voor de gastvrijheid.

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief