Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws
Energietransitie

Terugblik VSK+E beurs 2024

27/2/2024
De E-georiënteerde totaalinstallateur was goed vertegenwoordigd op de VSK+E beurs, voorbereidingen voor 2026 zijn al van start!

Martin Eijsink, Finder Relais en Reinier Kok, Miasin hebben zich namens het Fedet bestuur hard gemaakt voor de E in de VSK titel en onder andere hiermee is de Elektrotechnische bezoeker goed op de beurs afgekomen. Er was al een mooi palet van aanbieders uit de elektrotechnische branche te vinden en de verwachtingen zijn weldegelijk overtroffen.

E-installatie

Niet alleen de E-georiënteerde totaalinstallateur was er, maar ook veel echte elektrotechnisch gespecialiseerde installatiebedrijven. De totale beurs heeft zeker hierdoor, een groei van bijna 9000 bezoekers ervaren. Er werden nog wel wat merken gemist in het aanbod en de hoop van bezoekers werd uitgesproken dat deze de volgende keer ook aanwezig zouden zijn.

De laagdrempelige deelname via het Fedet Paviljoen gaf ook de mogelijk om tegen beperkte kosten te ervaren wat de beurs voor Fedet leden zou betekenen. Voor de volgende editie wordt dit initiatief uitgebreid.

De standhouders die zich dit jaar hadden ingeschreven hebben zich al volop aangemeld voor de volgende editie. Martin en Reinier hebben met hun bedrijven in ieder geval ook alweer geboekt voor 2026! Ook interesse? Neem nu alvast contact op met Fedet door een mail te sturen naar info@fedet.nl.

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief