Instroom

De Fedet Instroom Award uitreiking vindt plaats op 21 november 2019!

Instroom is van vitaal belang voor de toekomst van de (elektro)techniek. De innovaties volgen elkaar in snel tempo op; vernieuwingen die maximaal tot hun recht kunnen komen wanneer de branche op personeel vlak ook voldoende vernieuwt. Om die reden kent Fedet een werkgroep Instroom die zich richt op het zichtbaar en aantrekkelijk maken én houden van de elektrotechnische branche. De Fedet Instroom Award is één van de acties van deze werkgroep.

“Instroom bevorderen door kennis te delen en elkaar te inspireren. Dat is de essentie van de Fedet Instroom Award”

Fedet Instroom Award
Om de samenwerking tussen bedrijven en scholen te bevorderen, ontwikkelen Fedet-leden instroom-initiatieven. Vindingrijke, creatieve en bevlogen initiatieven die een breder podium verdienen. Om elkaar te inspireren met best practices reikt Fedet op donderdag 21 november de Fedet Instroom Award 2019 uit aan het beste instroom-initiatief.

De uitreiking van de Fedet Instroom Award 2019 wordt gecombineerd met het Instroom event en de Fedet ALV. Reserveer deze datum alvast in je agenda.

Format voor initiatieven
Heb jij een vindingrijk, creatief en bevlogen initiatief dat een breder podium verdient. Wil jij kans maken op de Fedet instroom Award 2019? Stuur het initiatief in via het online formulier of per mail naar het Fedet secretariaat. Om de verschillende initiatieven goed met elkaar te kunnen vergelijken zijn er bepaalde voorwaarden om de initiatieven aan te leveren:

  • Bedrijfsnaam
  • Contact persoon
  • Contact gegevens contactpersoon
  • Omschrijving initiatief in max 300 woorden
  • Kort benoemen van de ‘Why’ van het initiatief
  • Kort benoemen van de ‘How’ van het initiatief
  • Kort benoemen van de ‘What’ van het initiatief
  • Foto en/of beeldmateriaal

Bekijk hier de aangedragen initiatieven van 2019

Als bovenstaande YouTube video niet zichtbaar is, klik dan hier om de video op YouTube te bekijken.

 

Interesse?
Heb je vragen over de Fedet Instroom Award? Of heeft u als Fedet lid interesse om aan één van de i-werkgroepen deel te nemen? Neem dan contact op met het Fedet secretariaat. Dit kan telefonisch op 088 400 84 16 of door een mail te sturen naar info@fedet.nl.

DOCUMENTEN EN DOWNLOADS


Agenda’s, verslagen en documenten

Je moet lid zijn van FEDET en een inlogaccount hebben om de verslagen, agenda’s en documenten te kunnen downloaden. Ben je lid van FEDET maar heb je nog geen inlogaccount neem dan contact op met het secretariaat.

Fedet I's