Instroom

De Fedet Instroom Award uitreiking vindt plaats op 21 november 2019!

Uitreiking van de Fedet Instroom Award 2018

Om de samenwerking tussen bedrijven en scholen te bevorderen, ontwikkelen Fedet-leden inspirerende instroom-initiatieven. Vindingrijke, creatieve en bevlogen initiatieven die een breder podium verdienen. Om elkaar te inspireren met best practices reikt Fedet de Instroom Award uit aan het beste instroom-initiatief.

De Fedet Instroom Award 2018 werd uitgereikt op 21 november 2018
Het presentaties van de dag en meer informatie over de winnaar van de award lees je hier

De volgende Fedet Instroom Award uitreiking vindt plaats op donderdag 21 november 2019!
Meer informatie volgt binnenkort.

Bekijk hier de aangedragen initiatieven van 2018

Als bovenstaande YouTube video niet zichtbaar is, bekijk de video dan via de volgende link: https://youtu.be/y0fikDor8R8

Format voor initiatieven

Om de verschillende initiatieven goed met elkaar te kunnen vergelijken zijn er bepaalde voorwaarden om de initiatieven aan te leveren:

  • Bedrijfsnaam
  • Contact persoon
  • Contact gegevens contactpersoon
  • Omschrijving initiatief in max 300 woorden
  • Kort benoemen van de ‘Why’ van het initiatief
  • Kort benoemen van de ‘How’ van het initiatief
  • Kort benoemen van de ‘What’ van het initiatief
  • Foto en/of beeldmateriaal

Instroom is van vitaal belang voor de toekomst van de (elektro)techniek. De innovaties volgen elkaar in snel tempo op; vernieuwingen die maximaal tot hun recht kunnen komen wanneer de branche op personeel vlak ook voldoende vernieuwt. Om die reden kent Fedet een werkgroep Instroom die zich richt op het zichtbaar en aantrekkelijk maken én houden van de elektrotechnische branche. De Fedet Instroom Award is één van de acties van deze werkgroep.

“Instroom bevorderen door kennis te delen en elkaar te inspireren. Dat is de essentie van de Fedet Instroom Award”

Fedet Instroom Award 2017
De eerste Fedet Instroom Award is op 21 november 2017 toegekend aan Legrand Nederland voor de bliksemstage die het bedrijf voor groep 7 van de basisschool organiseerde. De jury toonde veel waardering voor het initiatief dat “instroom in de elektrotechnische branche al bij de basis bevordert. Je kunt niet vroeg genoeg beginnen met interesse te zaaien.” De bijbehorende prijs, een 3D geprinte kroonsteen, werd uitgereikt aan Frans Spijkers van Legrand Nederland.

Naast Legrand waren ook Koning & Hartman (Young Professional Program) en Draka Kabel (Kennis en ervaring delen met studenten) door de jury genomineerd voor de Fedet Instroom Award 2017.

Interesse?
Heb je vragen over de Fedet Instroom Award? Of heeft u als Fedet lid interesse om aan één van de i-werkgroepen deel te nemen? Neem dan contact op met het Fedet secretariaat. Dit kan telefonisch op 088 400 84 16 of door een mail te sturen naar info@fedet.nl.

DOCUMENTEN EN DOWNLOADS


Agenda’s, verslagen en documenten

Je moet lid zijn van FEDET en een inlogaccount hebben om de verslagen, agenda’s en documenten te kunnen downloaden. Ben je lid van FEDET maar heb je nog geen inlogaccount neem dan contact op met het secretariaat.

Fedet I's