Invloed

Normalisatie en regelgeving, wat betekent dit voor uw organisatie?

Normalisatie en regelgeving, wat betekent dit voor uw organisatie en producten?

Kunnen we leren hoe andere landen zoals Duitsland en Frankrijk de regelgeving hebben ingericht en hoe de lobby daar gevoerd wordt? Veel bedrijven zijn actief in NEN commissie, kunnen we inzichtelijk krijgen wie waar in deelneemt? De werkgroep Invloed wil een database creëren om inzichtelijk te maken welke Fedet leden zijn aangesloten bij de verschillende (NEN) commissies en eventuele overlap in kaart brengen.

Interesse?
Vanuit de strategiesessies en de ledenvergadering van april 2014, is er met Joris van Zoelen (Synergie B.V.) en het algemeen bestuur gewerkt aan een vervolg op alle gedachten, wensen en behoeften van onze leden. Hieruit kwamen de Fedet I-werkgroepen: Inspiratie, Innovatieve bedrijfsvoering, Instroom, Invloed en Imago Marketing & Events.

Heeft u als Fedet lid interesse om aan één van de i-werkgroepen deel te nemen, kunt zich hiervoor aanmelden bij het Fedet secretariaat. Dit kan telefonisch op 088 400 84 16  of door een mail te sturen naar info@fedet.nl.

DOCUMENTEN EN DOWNLOADS


Agenda’s, verslagen en documenten

Je moet lid zijn van FEDET en een inlogaccount hebben om de verslagen, agenda’s en documenten te kunnen downloaden. Ben je lid van FEDET maar heb je nog geen inlogaccount neem dan contact op met het secretariaat.

Fedet I's