In 2015 is Fedet de samenwerking aangegaan met Stichting Dutch Power. Dutch Power werkt met enthousiasme aan het bevorderen en promoten van het energietechniekvak, het bieden van een platform voor discussie en kennisuitwisseling en het simuleren van innovatie door partijen met elkaar te verbinden. Fedet ondersteund dit van harte en levert graag een bijdrage.

Een van de manieren om dit te bereiken is het organiseren met inhoudelijke events. Zo organiseerde Fedet samen met Dutch Power in 2016 het event ‘Impact?!’. Tijdens dit event is ingaan op de impact van Europees beleid op de Nederlandse energie-infra sector. Lees hier het verslag terug.

Aalt Neijmeijer, Contactpersoon Dutch Power

Ook in 2017 organiseerden we weer een event. Ditmaal op 29 november over de invloed van Europees beleid op het gebied van circulaire economie op de energie-infra sector. Een video impressie van deze dag is hier te zien.

Meer informatie
Voor meer informatie over de Fedet sectie T&D kunt u contact opnemen met het Fedet secretariaat. Dit kan telefonisch op 088 400 84 16 of door een mail te sturen naar info@fedet.nl.