Logo Kabel_RGBEen belangrijke doelstelling van de Fedet sectie Kabel is dat de CPR en de Europese Norm EN 50575 ook in Nederland worden nageleefd.

Na een overgangsperiode van een jaar, verplicht de CPR op per 1 juli 2017 de Europese norm EN 50575 toe te passen en daarmee het door fabrikanten en importeurs in de handel brengen van CPR-gecertificeerde kabels voor permanente installaties in bouwwerken. Het doel van de CPR is eenduidige informatie te verstrekken over prestaties van bouwproducten en daarmee het gebouw/civiel technisch werk brandveiliger te maken.

Omdat er in de markt nog veel vragen zijn over het toepassen van de CPR, heeft de Fedet sectie Kabel een ‘Frequently Asked Questions’-lijst opgesteld, om deze vragen te beantwoorden.

De ‘Frequently Asked Questions’ lijst van de Fedet sectie Kabel kun u hier raadplegen.

Meer informatie
Voor meer informatie over de Sectie Kabel kunt u contact opnemen met Marcel den Haan. Dit kan telefonisch op 088 400 84 16 of door een mail te sturen naar info@fedet.nl.

 

DOCUMENTEN EN DOWNLOADS


Agenda’s, verslagen en documenten

Je moet lid zijn van FEDET en een inlogaccount hebben om de verslagen, agenda’s en documenten te kunnen downloaden. Ben je lid van FEDET maar heb je nog geen inlogaccount neem dan contact op met het secretariaat.