AP eerste gecertificeerde paneelbouwer

Federatie Paneelbouw heeft een speciaal kwaliteitslabel voor bedrijven in de paneelbouwsector ontwikkeld. Paneelbouwers kunnen met dit label aantonen dat zij werken volgens de laatste richtlijnen, normen, kwaliteitsrichtlijnen en procesborging. De Federatie wil met de certificering de positie van de Nederlandse paneelbouw verder versterken. De audit worden afgenomen door een onafhankelijke auditeur. Federatie Paneelbouw-lid AP Nederland mocht op 3 september als eerste bedrijf in Nederland het predicaat gecertificeerd paneelbouwer voeren.

Klik hier om een aanvraag in te dienen voor het Kwaliteitslabel Paneelbouw


Kwaliteitswaarborg
Fedet-Federatie Paneelbouw houdt zich bezig met het waarborgen van de kwaliteit van schakel- en besturingspanelen. In die gedachte vindt het keurmerk zijn oorsprong. De focus binnen de audit ligt op het ontwerpproces, het productieproces met gekalibreerde gereedschappen en het testproces.

“Dit kwaliteitslabel is belangrijk voor individuele bedrijven alsmede de sector”, aldus Federatie Paneelbouw-voorzitter Tom Stringer. “Met het keurmerk toon je als paneelbouwer aan dat je een gegarandeerde kwaliteit levert. Het biedt gecertificeerde bedrijven meer kansen op nationale erkenning, opdrachten én eerlijke prijzen.”

Klik hier voor een overzicht van gecertificeerde paneelbouwers 

Meer informatie
In samenspraak met het bestuur en de leden worden de werkgroepen bepaald en samen gesteld. De onderwerpen voor eventuele nieuwe werkgroepen worden door de leden bepaald. Een werkgroep bestaat uit minimaal één bestuurslid + een aantal enthousiaste leden met affiniteit voor het onderwerp.

Voor meer informatie over de sectie Federatie Paneelbouw of één van de werkgroepen kunt u contact opnemen met Jan Hartman via info@federatiepaneelbouw.nl of het Fedet bureau. Het Fedet bureau is telefonisch bereikbaar op 088 400 84 16 of door een mail te sturen naar info@fedet.nl.

DOCUMENTEN EN DOWNLOADS


Agenda’s, verslagen en documenten

Je moet lid zijn van FEDET en een inlogaccount hebben om de verslagen, agenda’s en documenten te kunnen downloaden. Ben je lid van FEDET maar heb je nog geen inlogaccount neem dan contact op met het secretariaat.