Om de kwaliteit van schakel- en besturingspanelen te waarborgen worden de mogelijkheden onderzocht om tot een kwaliteitslabel te komen. Er zijn drie processen te definiëren om te komen tot dit kwaliteitslabel. Het eerste proces is het ontwerpproces, het tweede het productieproces met gekalibreerde gereedschappen en het derde proces is het testproces. Deze 3 processen zijn gebaseerd op de normen EN60204 en  EN61439.

Heeft u interesse om in een werkgroep deel te nemen? Neem dan contact op met het Fedet secretariaat.

Meer informatie
In samenspraak met het bestuur en de leden worden de werkgroepen bepaald en samen gesteld. De onderwerpen voor eventuele nieuwe werkgroepen worden door de leden bepaald. Een werkgroep bestaat uit minimaal één bestuurslid + een aantal enthousiaste leden met affiniteit voor het onderwerp.

Voor meer informatie over de sectie Federatie Paneelbouw of één van de werkgroepen kunt u contact opnemen met Jan Hartman via info@federatiepaneelbouw.nl of het Fedet Secretariaat. Het Fedet Secretariaat is telefonisch bereikbaar op 088 400 84 16 of door een mail te sturen naar info@fedet.nl.

DOCUMENTEN EN DOWNLOADS


Agenda’s, verslagen en documenten

Je moet lid zijn van FEDET en een inlogaccount hebben om de verslagen, agenda’s en documenten te kunnen downloaden. Ben je lid van FEDET maar heb je nog geen inlogaccount neem dan contact op met het secretariaat.