Innovatie is een ruim begrip en daarom is er voor gekozen om te starten met 1 project binnen deze werkgroep. Dit is de ontwikkeling van een “open” database die te integreren is met diverse ERP en ontwikkelpakketten. Het doel is zowel commerciële als volledige technische informatie van componenten voor schakel- en besturingspanelen van toonaangevende fabrikanten altijd compleet beschikbaar te hebben. Hierbij wordt naar vergelijkbare trajecten gekeken zoals BIM in de installatietechniek. Duidelijk is dat dit project slechts succesvol kan zijn als meerdere partijen erbij worden betrokken. Naast dit project zullen in de nabije toekomst binnen deze werkgroep zeker ook andere projecten starten. Wij blijven in de paneelbouw immers innoveren.

Heeft u interesse om in een werkgroep deel te nemen? Neem dan contact op met het Fedet secretariaat.

Meer informatie
In samenspraak met het bestuur en de leden worden de werkgroepen bepaald en samen gesteld. De onderwerpen voor eventuele nieuwe werkgroepen worden door de leden bepaald. Een werkgroep bestaat uit minimaal één bestuurslid + een aantal enthousiaste leden met affiniteit voor het onderwerp.

Voor meer informatie over de sectie Federatie Paneelbouw of één van de werkgroepen kunt u contact opnemen met Jan Hartman via info@federatiepaneelbouw.nl of het Fedet Secretariaat. Het Fedet Secretariaat is telefonisch bereikbaar op 088 400 84 16 of door een mail te sturen naar info@fedet.nl.

DOCUMENTEN EN DOWNLOADS


Agenda’s, verslagen en documenten

Je moet lid zijn van FEDET en een inlogaccount hebben om de verslagen, agenda’s en documenten te kunnen downloaden. Ben je lid van FEDET maar heb je nog geen inlogaccount neem dan contact op met het secretariaat.