Er is zeker behoefte om meer aandacht te schenken aan het vak paneelbouw. Het imago van dit vak moet verbeteren en moet dan ook de nodige aandacht gaan krijgen. Jongeren zullen door het opstellen van de juiste communicatieplannen meer in aanraking moeten gaan komen met dit mooie vak. Deze werkgroep heeft inmiddels projecten opgestart met als doel het imago te gaan verbeteren.

De werkgroep bestaat op dit moment uit Jan Bos (JB Besturingstechniek), Simone Vendrig (AP Nederland), Linda van Doren (Elektro Internationaal) en John de Laat (Hoppenbrouwers Techniek). “Nieuwe initiatieven, nieuwe energie. Wij hebben de eerste meeting gehad en er was meteen een goede klik. We hebben er allemaal veel zin in om de professionaliseringsslag op het gebied van imago en communicatie voor de Federatie Paneelbouw te gaan begeleiden,” aldus Renate van Dijk.

Meer informatie
In samenspraak met het bestuur en de leden worden de werkgroepen bepaald en samen gesteld. De onderwerpen voor eventuele nieuwe werkgroepen worden door de leden bepaald. Een werkgroep bestaat uit minimaal één bestuurslid + een aantal enthousiaste leden met affiniteit voor het onderwerp.

Voor meer informatie over de sectie Federatie Paneelbouw of één van de werkgroepen kunt u contact opnemen met Jan Hartman via info@federatiepaneelbouw.nl of het Fedet Secretariaat. Het Fedet Secretariaat is telefonisch bereikbaar op 088 400 84 16 of door een mail te sturen naar info@fedet.nl.

DOCUMENTEN EN DOWNLOADS


Agenda’s, verslagen en documenten

Je moet lid zijn van FEDET en een inlogaccount hebben om de verslagen, agenda’s en documenten te kunnen downloaden. Ben je lid van FEDET maar heb je nog geen inlogaccount neem dan contact op met het secretariaat.