Afstudeeronderzoek naar instroombehoefte Fedet-lidbedrijven

De werkgroep Instroom van Fedet bestaat uit vertegenwoordigers van 5 lidbedrijven en onze projectmanagers instroom en communicatie. De werkgroep richt zich op het zichtbaar en aantrekkelijk maken én houden van de elektrotechnische branche voor aankomende talent en werkenden. Instroom is van vitaal belang voor de toekomst van de (elektro)techniek. De innovaties volgen elkaar in snel tempo op; vernieuwingen die maximaal tot hun recht kunnen komen wanneer de branche op personeel vlak ook voldoende vernieuwt. Gezien het bovenstaande wil de werkgroep graag een student de opdracht geven om een onderzoek te doen naar de instroom- en doorstroombehoefte bij de lidbedrijven bij Fedet.  Dit uiteraard om de Fedet-leden nog meer gericht te kunnen ondersteunen maar ook om zich meer strategisch te kunnen ontwikkelen in haar rol als gesprekspartner van o.a. de politiek en diverse voor de leden relevante stakeholders zoals het onderwijsveld.

Wij zijn dan ook blij dat wij een stagiaire hebben gevonden die dit onderzoek voor ons kan gaan uitvoeren!

Met ingang van 2 september a.s. start Heba Abader bij Fedet. Heba volgt de opleiding HRM bij de Haagse Hogeschool, en zal dit onderzoek als afstudeeropdracht uitvoeren. Het kan dus zijn dat jullie de komende periode door haar worden benaderd om mee te werken aan dit onderzoek. Om zo betrouwbaar en nauwkeurig mogelijke informatie boven tafel te krijgen, hebben wij jullie medewerking dus keihard nodig.

Wij vragen alle lidbedrijven om mee te werken aan dit onderzoek en alle vragen jullie instroom-, doorstroom-, en opleidingswensen, wat doe je zelf al en wat kan Fedet voor je doen? zo openhartig mogelijk te beantwoorden.

In juni 2020 is het onderzoek klaar, en kunnen de resultaten verwacht worden, die wij dan ook graag met jullie zullen delen.

Wil je meer weten? Neem contact op met Brenda Witzier of bel 088 400 84 16.

Algemeen nieuws