Fedet event | Van leverancier naar Projectpartner

Op donderdag 28 maart organiseren FME cluster Gebouwde Omgeving en Fedet het event ‘Van Leverancier naar Projectpartner’ in het Homestudios experience center van BAM.

De bouwsector moet invulling geven aan digitalisering en informatisering om versneld en duurzaam te kunnen bouwen en klimaatdoelen te halen. De DigiDealGO markeert de start van de noodzakelijke en nauwe samenwerking tussen de overheid, de bouwbranche, de installatiesector en de toeleverende technologische industrie. En dit alles heeft consequenties voor de rol van de leverancier.

Aanmelden kan hier!

Mario Broos (BAM Bouw en Vastgoed Nederland), Richard Tieskens (BIR/DigiDeal), Reinier Schneider (Greenhome), Rien Wabeke (Ketenstandaard Bouw en Installatie), Frans Spijkers (Legrand) en Albert Dunnink (Zehnder) vertellen over een veilige, gezonde, duurzame leefomgeving met de focus op het ontzorgen van de consument en de veranderende rol van de ketenpartners. Het uiteindelijke doel is alle partijen in de keten voordelen te bieden op gebied van efficiëntie en slimme oplossingen.

Vanuit verschillende invalshoeken zoomen zij in op:

  • Inspelen op veranderende behoefte van de consument
  • Hoe kan onafhankelijke informatie en advies leiden tot een duurzame woning met meer wooncomfort en lagere lasten?
  • Hoe verander je van toeleveranciers naar projectpartner en van projectpartner misschien wel naar partner in een geïntegreerde oplossing?
  • Welke mogelijkheden biedt een digitaal samenwerkende keten waarin data en informatie op een goede manier wordt ingezet?

Rondleiding Homestudios Experience Center
Om samen meer te weten te komen over het ‘optimaal bedienen van toekomstige bewoners’ nemen we een kijkje in het Homestudios Experience Center van BAM. Tijdens de rondleiding ervaar je de unieke mogelijkheden die Homestudios bewoners biedt om van een nieuw huis een thuis te maken. Homestudios begeleidt bewoners bij elke stap, met alle informatie en inspiratie die ze nodig hebben, met handige online middelen, de juiste specialisten en een inspirerend experience center.

Kom ook en laat je bijpraten tijdens deze inspirerende bijeenkomst.

Doe mee, denk mee, praat mee!

Aanmelden kan hier!

Dit is een gezamenlijk event van FME Cluster Gebouwde Omgeving en Fedet

In samenwerking met de brancheverenigingen NVKL, VLA, VLR en NVI

 


Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Fedet secretariaat.
Dit kan telefonisch op 088 400 84 16 of door een mail te sturen naar info@fedet.nl.
Of volg ons op LinkedIn en blijf op de hoogte van onze events en het laatste Fedet nieuws.

Algemeen nieuws