Uneto-VNI, OTIB en Fedet: Nieuwe Vrienden

In samenwerking met Uneto-VNI organiseert Fedet op dinsdag 30 mei vanaf 19.30 uur een bijzondere avond met de voorstelling Nieuwe Vrienden in De Theaterloods nabij het historische Radio Kootwijk. De voorstelling, ontwikkeld door OTIB, staat in het teken van samenwerken.

Aansluitend aan de voorstelling zal een interactief gesprek volgen tussen Doekle Terpstra (voorzitter Uneto-VNI) en Rob van Veen (voorzitter Fedet) over de veranderingen in de markt.

Nieuwe Vrienden is er voor de werkgevers en werknemers in de technische installatiebranche. Nieuwe Vrienden is het verhaal van nieuwe samenwerkpartners. Neem hen mee naar een boeiende theateravond. Zij zijn immers onze Nieuwe Vrienden. U kunt per bedrijf meerdere mensen meenemen naar de voorstelling: collega’s, partners, samenwerkingspartners, opdrachtgevers, etc. Laat ons wel even weten of u komt én wie u meeneemt!

Zien wij u dinsdag 30 mei? Meldt u dan hier aan!

De voorstelling gaat over…
…het werk en leven van Bram van Diest, al 40 jaar een hardwerkende ondernemer die in een economisch weerbarstige tijd zijn installatiebedrijf overeind probeert te houden. Terwijl hij links wordt ingehaald door innovatieve concepten en rechts door nieuwe spelers in de branche die grote projecten aanpakken. Het fundament van zijn bedrijf brokkelt af. Het roer moet om. Maar op wie kan hij nog bouwen, wie kan hij werkelijk vertrouwen? Na het overlijden van zijn vrouw voelt hij zich alleen. Cathy, zijn dochter is de enige die hij nog alles toevertrouwt. Maar verder dan het financieel beheer wil zij niet gaan in het bedrijf. Wie helpt Bram het tij te keren? Waar zijn de Nieuwe Vrienden?

Waar en wanneer?
Dinsdag 30 mei 2017 in De Theaterloods nabij Radio Kootwijk
19.00 uur   ontvangst
19.30 uur   Voorstelling Nieuwe Vrienden
21.00 uur   Interactief gesprek met Doekle Terpstra (voorzitter Uneto-VNI) en Rob van Veen (voorzitter Fedet)

Algemeen nieuws