Technologie voor de toekomst

Onder leiding van journalist Bart Brouwer wordt op 21 mei a.s. in Eindhoven aan de hand van stellingen met kandidaten van CDA, D66, FvD, VVD, Groenlinks en D66 gedebatteerd over de toekomst van Europa en de toekomst van de Europese technologische industrie.

Als het goed gaat met Europa, gaat het ook goed met Nederland. We zijn dus gebaat bij een sterke Europese Unie. Maar de wereld verandert snel en dit brengt existentiële uitdagingen met zich mee. China wil het meest innovatieve land ter wereld worden en lanceert omvangrijke meerjarenplannen om dit doel te bereiken. Technologische ontwikkelingen vragen om nieuwe kennis en vaardigheden van iedereen.

Hoe kan technologie Europa in de toekomst versterken?
Hoe speelt Europa in op deze ontwikkelingen? En wat verwachten Nederlandse tech-bedrijven van Europa? Kortom, hoe kan technologie Europa in de toekomst versterken en de kansen optimaal benutten.

Verkiezingsdebat – 21 mei, Eindhoven
Voorafgaand aan de Europese Parlementsverkiezingen op 23 mei staan deze vraagstukken centraal tijdens het verkiezingsdebat ‘Technologie voor de Toekomst’. Op 21 mei van 16.00 – 18.00 in het Blue Collar Hotel te Eindhoven gaan kandidaten van de VVD, CDA, FvD, GroenLinks en D66 met elkaar in debat over stellingen rondom innovatie, digitalisering en techniek. Wij sluiten het debat af met een borrel.

Aanmelden
Deelname is uiteraard gratis, aanmelden kan via: https://www.fme.nl/nl/agenda/europa-debat-technologie-toekomst

Het verkiezingsdebat wordt georganiseerd door FME en Brainport Eindhoven tijdens de Dutch Technology Week. De Dutch Technology Week (DTW) heeft als overkoepelend doel om zoveel mogelijk mensen enthousiast te maken over (een toekomst) in technologie. Iedereen kan tijdens de Dutch Technology Week ervaren hoe technologie het dagelijks leven – en zelfs de wereld – beter maakt.

Wij hopen dat je er bij bent!

Algemeen nieuws