Clean Energy Package coming your way

Tijdens het ‘Clean Energy Package coming your way’ event op dinsdag 24 maart zoomen we in op de macro-effecten van de clean energy package. Zowel vanaf het Europese perspectief als via de Nederlandse wetgeving. De vraag die daarbij centraal staat is: wat betekent de clean energy package voor het energiesysteem? En met name voor de flexibiliteit ervan, de interconnectie en smart monitoring.

Meld je hier aan

Wat is de Clean Energy Package?
De Europese elektriciteitsrichtlijn en -verordening maken deel uit van de clean energy for all Europeans package. Met deze maatregelen wil de Europese Unie de opwekking en integratie van duurzame energie in het systeem bevorderen. Daarnaast bevat de clean energy package ook wetten op het gebied van energie-efficiëntie en de energieprestatie van gebouwen. In Nederland worden de elektriciteitsrichtlijn en -verordening momenteel verwerkt in de Energiewet 1.0. Een wet waarin de Elektriciteits- en Gaswet worden geïntegreerd en die zeker zijn impact zal hebben op de elektriciteitsinfrastructuur in Nederland en de bedrijfsvoering van de Dutch Power participanten en Fedet T&D leden.

Waar en Wanneer?
Het event vindt plaats op dinsdag 24 maart bij Fedet T&D in Zoetermeer. Naast een inspirerend programma is er voldoende ruimte om te netwerken en sluiten wij af met een buffetdiner.

  • 19.30 uur   Verwacht einde

Deelname aan dit event is gratis voor leden Fedet T&DDutch Power en T&D Europe.

Mis dit event niet en meld je vandaag nog aan!

Meld je hier aan

Uitgelicht