Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Praktijkcases

Een 12 meter lange kast voor een waterschap

15/2/2022
Voor een waterschap maakte Hoppenbrouwers Techniek in Udenhout een 12 meter lange kast in een L-opstelling met een PLS 1600A vertint koper railsysteem

“Een enorme klus, waar we met een team van collega’s zo’n 8 weken aan werkte”, vertelde een trotse Jeroen Michielsen van Hoppenbrouwers, die als monteur aan dit project verbonden was. “8 weken, dat klinkt wellicht veel, maar gezien de complexiteit van de kast viel dat eigenlijk best mee”, aldus Jeroen. “Zo moest er een Partex adercodering worden toegepast en moest de 1248 I/O uitbedraad worden met scheidingsklemmen met testbusschroeven”.

Daarnaast bestond de gehele kast uit 10 secties, waarvan er 3 waren voorzien van een intrinsiek veilig circuit. Elk circuit was gescheiden door een EMC tussenwand. Na de productie van de kast, ging hij in 3 delen op transport. “Daarna heb ik hem zelf op locatie geplaatst, wat voor mij dit bijzondere project mooi afrondde”, aldus Jeroen.

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief