Nieuwe voorzitter Fedet sectie T&D: Khalid Ouled-Said

Khalid Ouled-Said, voorzitter T&D

Khalid Ouled-Said (GE Grid Solutions) volgt Jan Langedijk (Siemens) op als voorzitter van de Fedet sectie T&D. Met zijn jarenlange ervaring in de energie-infrastructuur sector kent hij het speelveld als geen ander. De ambitie voor de sectie is verdere professionalisering van de vereniging en positionering van fabrikanten en leveranciers in discussies rondom de infrastructuur die benodigd is om een succesvolle energietransitie te doorlopen.

Bijdrage vanaf het eerste uur door Jan Langedijk
De bijdrage van Jan Langedijk mag ook zeker niet onbesproken blijven. In 2008 is de sectie Transmissie & Distributie (T&D) opgericht door een aantal bedrijven, waaronder Siemens. Dit viel samen met de oprichting van de Europese koepelorganisatie T&D Europe. Hierdoor kregen fabrikanten en leveranciers van technologie op het gebied van energie-infrastructuur de mogelijkheid mee te praten met beleidsvorming.

De manier waarop Jan Langedijk in staat is partijen bij elkaar te brengen en altijd redeneert vanuit het algemene belang heeft enorm bijgedragen aan de positie van de vereniging. Wat opvalt is zijn passie voor de sector. Zo is hij ook actief voor het kennisplatform energietransmissie Cirgré en een bekend gezicht binnen netwerkorganisatie Stichting Dutch Power. Wij willen Jan Langedijk bedanken voor zijn inzet de afgelopen jaren als voorzitter van de sectie T&D.

Meer informatie
Voor meer informatie over de Fedet sectie T&D kunt u contact opnemen met Rik van Berkel. Dit kan telefonisch op 088 400 84 16 of door een mail te sturen naar info@fedet.nl.

Algemeen nieuws