Maatregelen rondom coronavirus

Laatste update: 31 maart

Vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus (COVID-19) heeft Fedet per direct een aantal maatregelen genomen om gehoor te geven aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM. Wij hopen hiermee de gezondheid van onze medewerkers en relaties zo goed mogelijk te beschermen. Door deze maatregel kan het zijn dat wij minder goed telefonisch bereikbaar zijn. Wij verzoeken je daarom zo veel mogelijk contact op te nemen per e-mail.

Op dit moment is ons pand gesloten en werken alle Fedet-collega’s in ieder geval tot en met 28 april vanuit huis

Het kabinet heeft dinsdag 31 maart vanwege het coronavirus aangescherpte maatregelen genomen, hierdoor zijn alle Fedet events tot en met 1 juni geannuleerd. Per event kijken wij of deze verplaatst kan worden naar een later moment dit jaar. Voor kleinere Fedet bijeenkomsten en vergaderingen wordt per event/vergadering gekeken of deze verplaatst kan worden of kan worden omgezet in een webinar/call. Deelnemers ontvangen hierover nog nader bericht.

Maatregelen pakket kabinet

Het kabinet heeft vanwege het coronavirus uitzonderlijke economische maatregelen gepresenteerd. Doel van de maatregelen is om banen en inkomens te beschermen en de gevolgen voor alle bedrijven op te vangen. Dit pakket biedt, zo lang als nodig is, maandelijks voor miljarden euro’s aan steun. De maatregelen zorgen ervoor dat bedrijven hun personeel kunnen doorbetalen en maken via versoepelde belastingregelingen, compensatie en extra kredietmogelijkheden mogelijk dat geld in de bedrijven blijft.

Algemeen nieuws