Je bedrijfsnaam koppelen aan Nederland Maakt

De voorbereidingen voor het event Nederland Maakt zijn in volle gang. In samenwerking met een aantal partners (NEVAT, FME, FPT-VIMAG en VNMI) wordt gewerkt aan een sprankelend en inspirerend programma, met diverse boeiende sprekers, dat de deelnemende ondernemers tevens concrete handvatten biedt. En natuurlijk zijn veel netwerkmomenten ingebouwd. Nederland Maakt richt zich vooral op ondernemers in de maakindustrie.

Word zichtbaar tijdens Nederland Maakt.
Het is mogelijk om je bedrijfsnaam aan dit event te koppelen en het event tegelijkertijd te ondersteunen door middel van sponsoring. Hoogwaardige evenementen kunnen vandaag de dag niet zonder (financiële) steun van het bedrijfsleven. En biedt jou de kans om je bedrijf op een laagdrempelige en eenvoudige manier in de keten onder de aandacht te brengen.

Verschillende sponsormogelijkheden worden ‘standaard’ aangeboden, van het plaatsen van je logo in diverse uitingen tot een compleet VIP-arrangement. Maar eigen ideeën zijn natuurlijk ook van harte welkom. Alles is bespreekbaar.

Heb je een mooie innovatie of een aansprekend nieuw product te tonen, of te lanceren misschien zelfs? Kies dan (ook) voor een plekje op het innovatieplein, waar tevens alle netwerkmomenten zullen plaatsvinden. Geen betere plek om met uw toekomstige klant of samenwerkingspartner kennis te maken!

Bij alle vormen van sponsoring is (minimaal) één toegangskaart inbegrepen.

Heb je nog vragen, interesse in sponsoring of deelname aan het innovatieplein? Of heb je een idee voor sponsoring op maat? Neem dan contact op met Ilse Bloot (FME/Nevat). Zij is het eerste aanspreekpunt, ook namens Fedet en kan jou verder informeren.

Wil je als ondernemer gegarandeerd aanwezig kunnen zijn? Inschrijven voor Nederland Maakt is nu al mogelijk, dus schrijf je snel in.
De laatste informatie over het event, het programma en de partners, lees je terug op de event-site van Nederland Maakt.

 


Nederland Maakt wordt georganiseerd door de verenigingen NEVATFMEFEDET, FPT-VIMAG en VNMI

 

Algemeen nieuws