Het succes van Federatie Paneelbouw

Uit voorbereidende bijeenkomsten is duidelijk de noodzaak en behoefte gebleken voor het oprichten van een branchevereniging voor paneelbouwers. Gevoed door het enthousiasme en de feedback zijn de initiatiefnemers verder gegaan en is na zorgvuldige voorbereidingen eind 2015 de Fedet sectie Federatie Paneelbouw een feit.

De visie van de Fedet sectie Federatie Paneelbouw is duidelijk:
“Het waarborgen van de kwaliteit van schakel- en besturingspanelen ter stimulatie en het behoud van de paneelbouw- én de maakindustrie in Nederland”.

De Fedet sectie Federatie Paneelbouw wil realiseren dat paneelbouw het kloppend hart van de Nederlandse maakindustrie blijft en hebben al 28 enthousiaste paneelbouwers zich aangemeld als lid. En de teller staat niet stil!

Inmiddels is de eerste werkgroep “kwaliteitslabel voor de Paneelbouw” volop aan de slag. En zijn de volgende werkgroepen in voorbereiding
– Imago Paneelbouw
– Innovatie in de Paneelbouw
– Instroom in de Paneelbouw en Opleidingen
– In- en uitlenen personeel, meerwaarde door samenwerking

Bent u een Nederlandse paneelbouwer en wilt u uw steentje bijdragen aan bovenstaande initiatieven, sluit u dan ook aan bij de Fedet sectie Federatie Paneelbouw!
Het aanvraagformulier voor het Fedet lidmaatschap kunt u hier op onze website downloaden.

Meer informatie?
Voor meer informatie over de Fedet kunt u contact opnemen met het Fedet Secretariaat. Het Fedet Secretariaat is telefonisch bereikbaar op 088 400 84 16 of stuur een e-mail naar info@fedet.nl.

Voor vragen over Federatie Paneelbouw kunt u ook rechtstreeks contact opnemen met Jan Hartman, Project Manager Federatie Paneelbouw. Hij is telefonisch bereikbaar op 06 46 88 22 82 of per mail op info@federatiepaneelbouw.nl.

Nieuws