Fedet Markt Meter

Fedet Marktmeter
Sinds 2011 levert de Fedet betrouwbare marktinformatie voor producenten en importeurs. De Fedet Marktmeter rapporteert elk kwartaal de ontwikkeling van de omzet in productgroepen binnen kabel en installatiemateriaal.

Begin 2011 heeft Fedet besloten om de omvang van de Fedet marktsegmenten in Nederland in kaart te brengen en daarmee te starten met de Fedet Marktmeter. De Marktmeter heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een waardevol marketinginstrument. Elk kwartaal krijgen de deelnemers inzicht in de omzetontwikkeling in de markt en kunnen zij dus snel reageren. Binnen 4 weken na afloop van een kwartaal ontvangen zij de resultaten van de Marktmeter.

De informatieflyer over de Fedet Marktmeter kunt u hier bekijken.

Interesse?
Indien u interesse heeft om deel te nemen aan de Fedet Marktmeter kunt u DBSC Consulting benaderen voor een nadere toelichting op de kosten en de werkwijze. DBSC is een onafhankelijk adviesbureau dat de gegevens van alle deelnemers op anonieme en betrouwbare wijze verwerkt. De Fedet Marktmeter voldoet aan de regelgeving van de mededingingsautoriteiten, en ook beursgenoteerde organisaties leveren hun cijfers met vertrouwen aan.

Contact informatie
DBSC, William Smit, telefoonnummer 06-53 16 61 78, e-mail: Fedet.Marktmeter@dbsc.nl
Fedet Secretariaat, telefoonnummer 088 400 84 16, e-mail: info@fedet.nl

Marktontwikkeling