Eerste editie Nederland Maakt | Het nieuwe ketenevent voor ondernemers in de maakindustrie

Eerste editie Nederland Maakt: Het nieuwe ketenevent voor ondernemers in de maakindustrie

De eerste editie van Nederland Maakt vindt plaats op woensdag 2 oktober bij de Basiliek in Veenendaal. Het event verbindt organisaties en ondernemers uit de gehele keten van de Nederlandse maakindustrie. Verrassende sprekers laten de bezoekers met een nieuwe blik naar de eigen onderneming kijken op het gebied van mens, data en technologie. Waar liggen nieuwe kansen? Hoe komen zij tot nieuwe oplossingen? Hoe kunnen ondernemers meer en slimmer samenwerken in de keten?  Voor deze eerste editie hebben NEVAT, FEDET, FPT-VIMAG, VNMI en FME ook voor het eerst de handen ineengeslagen.

Sprekers
Het programma, met diverse sprekers en interactieve elementen, krijgt steeds meer vorm.  Toekomstbestendigheid, inspiratie en motivatie staan centraal, maar geeft ondernemers ook praktische handvatten om de dagelijkse praktijk door een andere bril te bekijken. We lichten alvast een tipje van de sluier op.

  Randall van Poelvoorde, ondernemer en technologie-expert, richt zich op de impact van technologie op banen en taken. Welk effect heeft technologie op keuzes voor personeel? Hoe kunnen bedrijven innoveren en medewerkers meenemen in deze ontwikkeling
TedEx spreker Frans Feldberg, hoogleraar Data Driven Business Innovation aan de Vrije Universiteit, legt uit hoe organisaties kansen kunnen benutten en waarde kunnen creëren met data. Wat zijn de mogelijkheden om bestaande business modellen te verbeteren en nieuwe  data-gedreven business modellen te ontwikkelen?
Tijdens het netwerkdiner laat trendwatcher Richard van Hooijdonk de elementen van de thema’s mens, data en technologie, samen komen in zijn keynote. Wat is de impact van nieuwe technologie op de manier waarop we leven, werken en ondernemen? En wat betekent dit voor de Nederlandse Maakindustrie?

Voorlopig programma
13.30 uur Inloop
14.00 uur Aanvang programma
14.00 uur Plenair programma met verrassende sprekers, waaronder Randall van Poelvoorde en Frans Feldberg
17.30 uur Netwerkborrel
18.30 uur Netwerkdiner met keynote speaker Richard van Hooijdonk
20.30 uur Verwacht einde

Korting voor Fedet-leden
Bezoekers kunnen zich aanmelden via www.NLmaakt.nl. Deelname aan dit aansprekende evenement kost € 279,- (inclusief netwerkdiner). Voor leden van Fedet bedragen de kosten voor deelname € 219,- (excl. BTW). Lees hier de deelnamevoorwaarden.

Profileer jezelf tijdens Nederland Maakt
Er zijn nog mogelijkheden om als organisatie je naam te verbinden aan Nederland Maakt. Denk aan  het opnemen van een logo in diverse communicatiemiddelen tot en met een VIP-arrangement. Tijdens de netwerkmomenten wordt in de foyer een innovatieplein georganiseerd. Voor, tijdens en na het programma is de foyer dé ontmoetingsplek voor alle bezoekers. Ook hiervoor zijn nog plaatsen beschikbaar. Lees meer over het innovatieplein en de diverse sponsormogelijkheden.

 

Klik hier om je in te schrijven voor Nederland Maakt!

 


Nederland Maakt wordt georganiseerd door de verenigingen NEVATFMEFEDET, FPT-VIMAG en VNMI

 

Algemeen nieuws