Logo RNC_RGBDe Fedet sectie RNC bestaat uit producenten en ontwerpers van elektrotechnische producten, systemen en diensten. We komen op voor de belangen van onze leden, in het bijzonder met betrekking tot regelgeving, normalisatie en certificatie. Dat doen we zowel op nationaal als op Europees en wereldwijd niveau. Door de kennis van en invloed op relevante regelgeving, formele normen en certificatie van het leveringsprogramma, versterkt deze sectie de positie van elektrotechnische producenten.

Meer informatie

Fedet sectie RNC heeft in 2009 een brochure uitgebracht met informatie voor haar leden en overige belangstellenden. Voor deze brochure klikt u hier.
Voor meer informatie over de Sectie RNC kunt u contact opnemen met Bert Nagtegaal. Dit kan telefonisch op 088 400 84 16 of door een mail te sturen naar info@fedet.nl.

Statuten & huishoudelijk reglement
In 2016 zijn de statuten van Fedet aangepast, deze kunt u hier vinden.
Daarnaast is voor elke sectie ook het Huishoudelijk Reglement vernieuwd, de meest recente versie voor de Fedet sectie RNC kunt u hier downloaden.

DOCUMENTEN EN DOWNLOADS


Agenda’s, verslagen en documenten

Je moet lid zijn van FEDET en een inlogaccount hebben om de verslagen, agenda’s en documenten te kunnen downloaden. Ben je lid van FEDET maar heb je nog geen inlogaccount neem dan contact op met het secretariaat.