Logo ETG_RGBDeze ‘ketenbrede’ sectie monitort de economische en technologische brancheontwikkelingen en bevordert onder andere ketenoptimalisatie door de invoering van geautomatiseerde technologische standaarden als 2BA, ETIM en EDI.

De leden van de Fedet sectie Elektrotechnische Groothandel (ETG) bespreken de branche conjunctuur en de technologische ontwikkelingen. De Fedet sectie ETG helpt bevorderen de ketenoptimalisatie en automatisering in brede zin, specifiek de invoering van technologische standaarden 2BA, ETIM, EDI. De Fedet sectie ETG verduidelijkt voor haar leden de mededingingsrechtelijke mogelijkheden en beperkingen, en heeft een beschermende functie waar het gaat om het afbakenen van de mededingingsrechtelijke gedragsregels en het verantwoordelijk uitvoeren van een eventuele marktstatistiek.

Het Fedet Bestuur sectie ETG (Elektrotechnische Groothandel) bestaat op dit moment uit de volgende bestuursleden.

Martin Verdegaal (Rexel Nederland B.V.) is de sectievoorzitter en daarmee het gezicht van de Fedet sectie ETG.

De overige bestuursleden zijn:
Jan Ferwerda, Technische Unie B.V.
Flip Oosterberg, Oosterberg B.V.
Marco de Bos, Solar Nederland B.V.
Taco Leeflang, ES Elektro/Itsme
Marcel van Sprakelaar, Bliek Techniek B.V.

Meer informatie
Voor meer informatie over de Sectie ETG kunt u contact opnemen met Marcel den Haan. Dit kan telefonisch op 088 400 84 16 of door een mail te sturen naar info@fedet.nl.

Statuten & huishoudelijk reglement
In 2016 zijn de statuten van Fedet aangepast, deze kunt u hier vinden.
Daarnaast is voor elke sectie ook het Huishoudelijk Reglement vernieuwd, de meest recente versie voor de Fedet sectie ETG kunt u hier downloaden.

 

DOCUMENTEN EN DOWNLOADS


Agenda’s, verslagen en documenten

Je moet lid zijn van FEDET en een inlogaccount hebben om de verslagen, agenda’s en documenten te kunnen downloaden. Ben je lid van FEDET maar heb je nog geen inlogaccount neem dan contact op met het secretariaat.