Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws
ETG

Zo werkt de Groothandel groeit!

29/4/2024
Ons initiatief 'Zo werkt de Groothandel' is flink aan het groeien

De technische groothandels zijn een onmisbare schakel in de keten

De groothandels campagne “Zo werkt de Groothandel” is flink aan het groeien qua volgers. Dit is ook niet heel vreemd, omdat ze het centrale punt in de installatieketen vormen tussen fabrikanten en installatiebedrijven. De rol van de groothandel varieert non-stop. Of het nou betrokken is bij productontwikkeling of de rol pakt van adviseur, trainer en logistiek expert; het ontzorgen van partners staat altijd centraal.

Mis nooit een update

Om ervoor te zorgen dat je niets hoeft te missen, sturen we periodiek een nieuwsbrief met een verzameling van de beste artikelen uit. Meld je hier aan voor de maandelijkse nieuwsbrief.

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief