Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws
NLA

Voorzitterswissel NLA

26/4/2023

Op 18 april jl. tijdens de Algemene Ledenvergadering van NLA heeft Derk Bots zijn voorzittersrol overgedragen aan Cor van den Bosch. De internationale activiteiten van Derk Bots bij Signify gingen niet langer samen met het voorzitterschap van de Nederlandse Lichtassociatie. Derk kijkt met veel plezier terug op de samenwerking binnen de NLA en is met name content over het meest recente succes: Met LED kan het. "We hebben als branchegenoten samen iets neergezet lijkt me", aldus Derk. Cor van de Bosch (Signify) neemt met goedkeuring van de ledenvergadering de taak van voorzitter op zich.

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief