Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Digitalisering en Data
Nieuws

Vernieuwde Fedet website

17/10/2023
De Fedet website is vernieuwd! We zijn verheugd om aan te kondigen dat de website van Fedet een geheel nieuwe look heeft gekregen.

De Fedet website is vernieuwd! We zijn verheugd om aan te kondigen dat de website van Fedet een geheel nieuwe look heeft gekregen. Ons streven is altijd geweest om een waardevolle bron van informatie en ondersteuning te zijn voor de elektrotechnische industrie in Nederland, en we hebben nu onze online aanwezigheid gemoderniseerd om nog beter onze boodschap en visie te kunnen communiceren.

Wat kun je verwachten van de vernieuwde website?

  • Frissere vormgeving: Onze website heeft een eigentijdse en gebruiksvriendelijke nieuwe vormgeving gekregen, waardoor het nog eenvoudiger is om de informatie te vinden die je zoekt.
  • Verbeterde navigatie: We hebben de navigatie gestroomlijnd, zodat je moeiteloos door de verschillende sectoren en thema's kunt bladeren die voor jou van belang zijn.
  • Up-to-date informatie: Onze inhoud is bijgewerkt en aangevuld met de nieuwste ontwikkelingen in de elektrotechnische industrie.
  • Inzicht in onze activiteiten: Ontdek in detail wat Fedet concreet doet in de marktsectoren Energie-Infrastructuur, Gebouwde Omgeving en Industrie, en hoe we de belangen van jullie, onze leden behartigen.
  • Nieuws en evenementen: Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes en aankomende evenementen van Fedet. Onze berichten en agendapunten informeren jou middels een frisse uitstraling over alle activiteiten.

Fedet blijft zich inzetten voor de groei, innovatie en duurzaamheid van de elektrotechnische industrie, en we hopen dat ons vernieuwde online platform jou daarbij zal ondersteunen.

Belangrijke informatie leden: controleer je gegevens

Om ervoor te zorgen dat alle leden informatie op onze website up-to-date is willen wij onze leden vragen om de eigen gegevens op onze website na te lopen. Check daarom of jouw bedrijfsnaam, link naar de eigen website en logo op onze website actueel is.

Wijzigingen?

Stuur een mail naar het Fedet secretariaat info@fedet.nl. Bij logo wijzigingen graag het logo aanleveren in PNG en EPS formaat.

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief