Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws
T&D

Terugblik Actueel nieuws met T&D Europe

19/4/2022

Onder begeleiding van moderator Anne Jaap Deinum, directeur Fedet, zijn de deelnemers van DutchPower bijgepraat over de voornemens en laatste ontwikkelingen omtrent het gebruik van SF6 gassen in hoog- en middenspanning schakelmaterieel en de kosteneffectieve, technisch haalbare, energiezuinige en betrouwbare alternatieven. Samen met meer dan 110 deelnemers kijken wij en DutchPower terug op een geslaagd webinar.Met dank aan de sprekers:• Martijn Hildebrand ; Minsterie van EZK• Vincent Brongers ; Stedin,• Lucas van der Zijden en Tim Vollrath ; Hitachi Energy• Frits Besseling ; Eaton.Klik hier om de presentaties op de DutchPower site na te lezen en terug te kijken.

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief