Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws
Circulariteit
Energietransitie
Onderwijs en Arbeidsmarkt
ETG
Kabel
NLA
Paneelbouw
RNC
TGF

Oproep: Sta jij ook op het Fedet Paviljoen op de VSK+E?

1/12/2023
Volgend jaar is het zover: van 6 t/m 9 februari 2024 vindt de VSK+E plaats. Zonder elektrotechniek géén energie-transitie.

Volgend jaar is het zover: van 6 t/m 9 februari 2024 vindt de VSK+E plaats. De energietransitie is al jaren hét thema voor de VSK, maar zonder elektrotechniek géén energie-transitie. Dus hoogtijd dat Fedet aanhaakt bij de VSK, hoogtijd voor de VSK+E.


Jan Blom (Nefit Bosch):

"ik kan niet vaak genoeg benadrukken dat het zeer belangrijk is dat E en W sámen richting markt en ook de overheid optrekt. Laten we de krachten daarom op de VSK+E beurs bundelen!"


Dick van Giezen (Carrier):

"Binnen de Energietransitie worden alle technieken aan elkaar geknoopt middels elektrotechniek. Daarom is een gezamenlijke kennis inzet & aanwezigheid op de VSK+E écht noodzakelijk."

Reinier Kok (Fedet bestuurslid, VSK+E adviescommissie)

"Het is belangrijk om aan grote en kleine bedrijven de mogelijkheid te bieden om hun speerpunten laagdrempelig te laten zien aan de markt. En dan is het aan ons allen, als Fedet-leden, om de E-branche goed te vertegenwoordigen om dit nieuwe platform te gaan bouwen in de komende tijd."

Fedet Paviljoen & Lounge

In Hal 7 wordt daarom een Fedet paviljoen gecreëerd, waar Fedet leden tegen een aantrekkelijke instap tarief kunnen participeren. Daarnaast faciliteren we een Fedet Lounge voor de Fedet leden, maar daar volgt komende week meer informatie over.

Download de bijlage rondom de VSK+E en zorg dat je snel één van de 18 stands bemachtigd op het Fedet Paviljoen, de eerste helft is inmiddels al geclaimd!

Aanmelden kan via:

Swen de Bree
Accountmanager BouwBeurs & VSK
Swen.de.bree@jaarbeurs.nl
+31(0)6 272 798 15

Klik hier om tijd reserveren met Swen de Bree voor aanvullende informatie


Vanuit het Fedet bestuur is in de VSK+E adviescommissie betrokken:
Reinier Kok
+31-(0)6-46116012
reinierkok@miasin.nl

Bekijk de bijlage met de Fedet bijlage rondom de VSK+e

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief