Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws
Onderwijs en Arbeidsmarkt
Paneelbouw

Opleidingsprogramma Federatie Paneelbouw

26/9/2023

Trainingen voor paneelbouw

De Federatie Paneelbouw heeft een aantal maanden geleden gemeld actief bezig te zijn met het ontwikkelen van een opleidingsprogramma voor de panelenbouwers. Er is een inventarisatie gemaakt van de behoefte van de leden, wat geleid heeft tot een toegespitst programma met een praktische insteek.

Volgende stap

We zijn intussen een aantal belangrijke stappen verder. Er is een deelnemerslijst gemaakt waardoor een goed beeld is ontstaan van de behoefte en de geografische spreiding. Intussen is de Federatie Paneelbouw bezig om de data te plannen en de locaties vast te leggen. De eerste training zal mogelijk nog in 2023 gegeven kunnen worden.

Grote behoefte

“Het overweldigende aantal van 175 aanmeldingen geeft aan, dat er een grote behoefte aan specialistische opleidingen voor de panelenbouw is. Op dit vlak voegt de federatie waarde toe om dit programma te kunnen ontwikkelen en ook zorg kan dragen voor de uitrol ervan. Daar zijn we trots op” aldus Jan Hartman, de voorzitter van de werkgroep Opleidingen binnen de Federatie Paneelbouw.

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief