Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws

Nieuw Fedet lid: Kopp Benelux

8/7/2024
We verwelkomen Kopp Benelux als nieuw Fedet lid!

We zijn blij om Kopp als nieuw Fedet lid te mogen verwelkomen. Het bedrijf heeft zich daarbij ook ingeschreven als deelnemer bij het Brancheplan Verpakkingen.

Kopp is een Duits bedrijf en sinds 1927 producent en leverancier van o.a. schakelmateriaal en stekkers. In de bijna 100-jarige geschiedenis zijn daar allerlei producten bijgekomen, denk aan dimmers, snoercentrales, Blue-control SmartHome systeem en Renewable Energy oplossingen. Met een catalogus van meer dan 7000 producten bieden wij een uitgebreid en gevarieerd assortiment. Kopp biedt de elektrotechnische vakhandel hoogwaardige producten met aantrekkelijke prijzen en een gezond verdienmodel. Als internationale producent hebben wij een brede product- en marktkennis. In deze combinatie biedt Kopp onze klant een belangrijke meerwaarde.

      •     Kopp presenteert enkele noviteiten zoals een compacte, ondiepe wandcontactdoossokkel en onze geheel vernieuwde schakelsokkel. Ook onze serie dimmers is uitgebreid met een innovatieve R,L,C universele dimmer.

      •     Naast HK05 mat zwart zijn ook de kleuren mat zwart, mat wit, mat grijs en arctic wit aan de serie HK07 (Pure) toegevoegd. Het assortiment opbouw schakelmateriaal Standaard (IP20) en de spatwaterdichte serie proAQA bevatten nu ook de kleur zwart.

Meer weten over Kopp?

Ga naar de website: www.kopp.eu/nl

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief