Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
NLA
Nieuws
Lidbedrijf

Nieuw Fedet lid

19/10/2023
Fedet verwelkomt een nieuw lid: Regiolux

We zijn blij om Regiolux als Fedet lid te mogen verwelkomen!

Regiolux staat voor hoogwaardige verlichtingssystemen op het gebied van technische verlichting en daarom worden ze ook direct lid van de sectie Fedet | NLA (Nederlandse Licht Associatie). Vanuit dit lidmaatschap gaan ze deelnemen aan werkgroepen en participeren ze in onze Met LED kan het campagne.

Over Regiolux

Als succesvol middelgroot familiebedrijf staat REGIOLUX voor hoogwaardige verlichtingssystemen op het gebied van technische verlichting. Het bedrijf werd opgericht in 1952 en is gevestigd in Königsberg in Beieren, Duitsland. Onze succesvolle marktpositie is gebaseerd op een breed assortiment producten voor binnenverlichting. Met uitgebalanceerde lichtoplossingen en geavanceerde en energiezuinige lichttechniek kunnen wij op projecten en individuele wensen inspelen.  

Met ons hoogwaardige productportfolio zijn wij wereldwijd beschikbaar voor onze partners. Regiolux levert als specialist voor intelligente verlichtingsoplossingen ook geavanceerde diensten. Dit betekent dat onze experts de projectplanning en uitvoering verzorgen van klantaanvragen die gebruik willen maken van innovatieve technische mogelijkheden. Ook als het gaat om complexe vraagstukken die verder gaan dan het gebruik van licht en armaturen, bewijzen wij een competente partner te zijn.  

Wij van Regiolux staan ​​voor toekomstbestendige en duurzame verlichtingsconcepten. Onze innovatieve producten en uitgebreide diensten zorgen voor meer welzijn en levensvreugde in de professionele sector.

Wij zijn voor onze klanten de populairste partner als het om perfecte verlichting gaat, omdat wij competent, flexibel en betrouwbaar handelen en hun individuele wensen met op maat gemaakte oplossingen vervullen.

Het gehele team van Regiolux vormt de stabiele basis en is de grote kracht van het bedrijf. Innovatiekracht en toekomstige levensvatbaarheid ontwikkelen zich doordat sociale verantwoordelijkheid, respectvolle samenwerking en een harmonieuze teamsfeer elke dag in de praktijk worden gebracht.

Samen ontwikkelen we intelligente oplossingen voor een milieuvriendelijke productie en komen zo tegemoet aan onze mondiale sociale verantwoordelijkheid.

Meer informatie over Regiolux vindt je op de website of op de sociale mediakanalen.

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief