Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws
ETG
Kabel
NLA
Paneelbouw
TGF
Circulariteit
Digitalisering en Data
Energietransitie
Onderwijs en Arbeidsmarkt
Veiligheid en Handhaving

Nieuw: Fedet campagne “Zo werkt de Groothandel”

1/12/2023
1 november zijn we live gegaan met de campagne “Zo werkt de Groothandel”, bekijk de details.

Nieuw: Fedet campagne “Zo werkt de Groothandel”!

1 november zijn we live gegaan met de campagne “Zo werkt de Groothandel”, een landelijke campagne die ertoe gaat bijdragen dat iedereen in én buiten de bouw & installatie sector straks gewoon wéét dat de Technische Groothandels echt allang geen veredelde ‘dozenschuivers‘ meer zijn, maar echt zeer innovatie dienstverleners in de breedste zin van het woord. 

De Groothandels ontzorgen klanten bij het maken van hun (duurzame) keuzes, trekken samen op door met de klant projecten binnen te halen, kennis te delen en mensen op te leiden; mét de allerbeste beschikbaarheid van assortimenten én de beste logistieke dienstverlening rondom de bouwplaats. 

Elke dag zijn er duizenden trotse medewerkers - veelal achter de schermen - keihard aan het werk, dus met deze campagne gaan we de komende jaren al die mooie functies en de - voor hun alle daagse werkzaamheden- extra in de schijnwerpers zetten.

In het zonnetje

Dit doen we door alle vormen van dienstverlening te tonen, bijzondere projecten te beschrijven, maar ook met (video) interviews met de mensen & functies achter de Technische groothandel. Daar zullen later andere vormen zoals bv podcasts etc nog aan worden toegevoegd.

Door dit gezamenlijk met de Technische Groothandels in een collectief te doen, genereren we een grotere impact en zorgen we dat we de markt in volle breedte laten zien op welke manier we werken en welke toegevoegde waarde we vanuit ons vakgebied bieden, maar waarbij we er uiteraard wel állemaal op onze eigen manier invulling aan geven en daarmee een eigen identiteit hebben. Verschil mag er immers ook zijn!

Er is binnen de Techniek een schreeuwend tekort aan mensen en zo ook bij de Technische Groothandels. Met de campagne voorzien we tevens ook in een mogelijkheid om méér mensen voor de Technische Groothandel te enthousiasmeren, dus ook als je helemaal geen technische achtergrond hebt, biedt de Technische Groothandel fantastische carrièrekansen, waar iemand in eerste instantie misschien niet over had nagedacht.

De campagne is nu opgestart met de groothandels die actief zijn binnen de Fedet sectie ETG en gezamenlijk initiatiefnemer zijn van deze campagne. De insteek is om ook de Fedet Sectie TGF op deze campagne aan te laten sluiten, dus komende periode volgen er naar verwachting nog meer groothandels die o.a. op het Sanitair en W domein actief zijn, waarmee we een nóg grotere impact zullen gaan realiseren.

Ben jij ook benieuwd naar de campagne? Vindt ons dan op:

Ook een mooi succes te delen?

Heb jij nog aanvullingen op de beschreven dienstverlening die je nog mist, een leuk nieuwsbericht van een gerealiseerd succes samen met een klant of fabrikant? Of een indrukwekkend multidisciplinair project die écht niet mag ontbreken op de website of in de nieuwsbrief?

Stuur dan een bericht naar de redactie en misschien is jouw bijdrage hier binnenkort ook zichtbaar!

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief