Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Nieuws
Energietransitie
Circulariteit
Veiligheid en Handhaving
Kabel

Kabelcongres 2023

29/11/2023
Circulariteitsevent NLKi en Fedet een groot succes

Circulariteit en kabels

Dinsdag 21 november gaven de NLKi en Fedet hun eerste gezamenlijke event. Centrale thema: circulariteit in kabels.

Er gebeurt veel rondom Europese en Nationale wetgeving in relatie tot duurzaamheid en circulariteit. Er is een groeiende behoefte vanuit de kabelmarkt om elkaar daarover bij te praten.

We startten de dag met Laurens de Vrijer, Techniek Nederland met een inleidende lezing in het thema, vervolgens gaf Thomas Wellink, RvO een inkijkje in de Nederlandse wet en regelgeving die er aan zit te komen op dit thema.

Na de lunch werden we bijgepraat door Nicola Scirocco en Alberto Lampasona, Europacable vanuit Brussel die een inkijk gaven in wat er aan regelgeving aan zit te komen. Fedet collega Paul Borghouts sloot de middag af.

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief