Door op "Accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om sitenavigatie te verbeteren, sitegebruik te analyseren en te helpen bij onze marketinginspanningen.
terug naar overzicht
Circulariteit
Energietransitie
Nieuws

Herinzet van technologie

23/5/2023

Dinsdag 9 mei is er een constructief geweest tussen de leden van de sectie T&D en Ksandr. Tijdens deze meeting gingen netbeheer en hun toeleveranciers in gesprek over de rol die herinzet kan spelen in de transitie naar een circulaire wereld. Er was ruimte voor veel discussie, ook voor inbreng van eigen punten. Het gesprek verliep aan de hand van de volgende 5 vragen1. Hoe de organisaties nu aankijken tegen circulariteit/herinzet,2. Hoe we er samen voor kunnen zorgen dat we de mate van circulariteit/herinzet vergroten,3. Welke belemmeringen ze zien,4. Hoe we die kunnen tackelen5. Hoe we elkaar kunnen helpen hierbij.Tijdens de werksessie is afgesproken elkaar vaker op te zoeken.

meer afbeeldingen

Klik op de afbeelding voor een vergroting

Word ook lid van

Inmiddels vertegenwoordigt Fedet ruim 160 bedrijven in de elektrotechnische sector.
word lid!
Dankzij de betrokkenheid en inbreng van onze leden kunnen wij de beleidsmakers inzicht bieden in de praktijk, krachtig en eenduidig kennis delen en bruikbare, feitelijke informatie en boodschappen overbrengen aan beleidsmakers, onderwijs en overige stakeholders.

De leden binnen de secties en werkgroepen van Fedet bepalen in hoge mate het beleid van Fedet.
BEKIJK ALLE LEDEN

Nieuwsbrief